اختصاص سهمیه ویژه ارزی برای خدمات پس از فروش خودروهای وارداتی شورای رقابت: قراردادهای مشارکت در تولید خودرو غیرقانونی نیست رفع نیاز به واردات بنزین با کاهش 15 درصدی مصرف ورود 30 هواپیمای MD به عملیات اربعین / گرما ظرفیت پروازها را کاهش داد چرا تاثیر یارانه و کالابرگ در معیشت مردم کم شد؟ صرفه‌جویی روزانه 500 هزار مترمکعب آب در تهران بازسازی پالایشگاه‌های آسیب‌دیده پارس جنوبی شتاب می‌گیرد واردات بدون انتقال ارز؛ نرخ ارز برای محاسبه مالیات چه تغییری کرد؟ / ابلاغ دستورالعمل جدید خبر جدید درباره سهام عدالت / ورود مجلس و دیوان محاسبات به موضوع آزادسازی سهام عدالت آخرین وضعیت نوسانات قیمت موبایل در بازار ایران / شیائومی، گلکسی، سامسونگ، آیفون چند شد؟ پیش بینی قیمت دلار پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / دلار ۲۰۰ هزار تومانی می‌شود؟ افزایش قیمت نفت پس از اظهارات ترامپ درباره احتمال حمله به ایران پیش بینی قیمت طلا و سکه پنجشنبه ۸ مرداد ۱۴۰۵ / سکه به ۱۹۰ میلیون می‌رسد؟ آخرین قیمت سکه پارسیان امروز چهارشنبه ۷ مرداد ۱۴۰۵ + جدول کامل قیمت‌ها فروش ایران خودرو مرداد ۱۴۰۵ آغاز شد | شرایط ثبت‌نام + لیست قیمت محصولات آخرین قیمت دلار، یورو و سایر ارز‌ها امروز ۷ مرداد ماه ۱۴۰۵ + جدول

وزیرکار:تنها راه برون رفت مشکلات ایجاد اشتغال است

وزیرکار:تنها راه برون رفت مشکلات ایجاد اشتغال است وزیرکار گفت: راه حل برون رفت از مشکلات، ایجاد اشتغال است و برای ایجاد اشتغال پایدار گریزی جز مجهز شدن به آموزش‌های فنی حرفه‌ای و مهارتی نیست.
تاریخ انتشار: ۱۸:۱۱ - ۱۷ بهمن ۱۴۰۲ - 2024 February 06
کد خبر: ۲۲۷۱۵۳

به گزارش راهبرد معاصر؛ سیدصولت مرتضوی، وزیرکار با حضور در مراسم افتتاح و بهره‌برداری 1000پروژه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای کشور با اشاره به اهمیت امر مهارت گفت: امروز کشور به یک کارگاه بزرگ اجرایی، عمرانی و آموزشی تبدیل شده است و شاهد مثال آن بهره‌برداری از 1000پروژه و مراکز آموزش فنی و حرفه‌ای و کارگاه‌های آموزش فنی و حرفه‌ای با اعتباری بالغ بر 1200میلیارد ریال است.

وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی بر توانمندی سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای برای مهار تورم و رشد تولید با تربیت نیروی خلاق و ماهر تأکید کرد و گفت: یکی از راه‌حل‌های مناسب برای عبور از مشکلات کنونی کشور تربیت نیروی انسانی است.

وی با بیان اینکه اهمیت سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای در نهضت ملی مهارت یکی از ابداعات بزرگ وزارت کار به شمار می‌رود ادامه داد: برای آنکه مرزهای توسعه درنوردیده شوند، باید کارگزاران توسعه محور مجهز بر ابزار علم و عمل باشند که خوشبختانه در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای علم و عمل را توأمان با هم داریم.

وزیر کار با تأکید بر اینکه تنها راهکار برون رفت از مشکلات، ایجاد اشتغال است ادامه داد: برای ایجاد اشتغال پایدار گریزی جز مجهز شدن به آموزش‌های فنی حرفه‌ای و مهارتی نیست. برای تحقق این امر لازم است طراحی‌های آموزش فنی و حرفه‌ای بر اساس اولویت سنجی و اولویت‌های بازار کار صورت گیرد و در حوزه اشتغال و کاهش نرخ بیکاری طرحی نو در انداخته شود و این طرح مجهز به موضوع آموزش فنی و حرفه ای باشد.

مرتضوی با بیان اینکه یکی از دغدغه‌های ما در سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای بحث ناترازی در پرداخت‌ها بود گفت: خوشبختانه در طول دو سال گذشته اقدامات مطلوبی در حوزه متناسب‌سازی حقوق‌ها صورت گرفت که البته هنوز به نقطه مطلوب نرسیده ایم.

وزیرکار گفت: باز طراحی، تنظیم و ارائه لایحه اساسنامه سازمان آموزش فنی و حرفه‌ای و تصویب آن در شورای نگهبان اقدام ارزشمندی بود که امیدواریم از این طریق به تفکر مردمی‌سازی اقتصاد و همچنین واگذاری امورات مردم به مردم در بخش آموزش های مهارتی و فنی و حرفه‌ای بیشتر از گذشته برسیم./تسنیم

ارسال نظر
captcha
تحلیل های برگزیده
پرطرفدارترین اخبار